PINTER, Pintados y Derivados

Pintats i Derivats S.L. es remunta als anys 1970 -1980, amb el nom de Derivats de la Pintura S. a., des d’un principi es va crear un futur, fort i esperançador, que amb el transcurs dels anys s’ha vist revaloritzat. L’any 1993, és quan, amb el canvi de l’Equip d’Adreça, adquireix el seu actual nom dePintats i Derivats S.L. “Pinter”.

La superfície ocupada en els primers anys de l’actualitat era de 980 m2, passant en els següents anys a tres noves factories amb una superfície de més de 5500 m2. Amb aquesta dinàmica d’empresa, s’actualitzen i modernitzen les antigues instal·lacions, creant al mateix temps tres noves instal·lacions, parar poder atendre la demanda dels nostres clients.

Disposant actualment de dues línies automàtiques de pretractament de 6 i 8 fases respectivament, per al recobriment de pintura en pols. En el servei de pintura líquida, comptem amb tres instal·lacions, de cabines presuritzades, temperades i equipades amb humectadors d’última tecnologia i actualment existeix un nou projecte d’instal·lar una nova línia automatitzada i robotitzada per a l’aplicació de pintura líquida a l’aigua.

La capacitat de producció actual, amb una plantilla qualificada, professionalitzada i sincronitzada, ens està permetent pintar una quantitat de peces variades anualment de 9.396.609 peces amb pintura en pols i, 2.482737 amb pintura líquida, que en metres quadrats representaria una producció diària aproximada de 7250 A més li ofereix serveis subcontractats de zincats, cataforesis, dacromet, deltatone, serigrafia, premuntatges, etc. Facilitant-los la gestió productiva i abaratiment dels costos.

Beneficis diferencials

pinter pintados y derivados
 • Oferim assessorament tècnic i disseny de l’òptima solució de pintat-tractament superficial per al client. El nostre qualificat i expert equip tècnic cerca i assaja la millor combinació de matèries primeres i procés per aconseguir les més altes prestacions i qualitat (es treballa per exemple amb els exigents mercats automobilístic i ferroviari a nivell europeu). Optimitzem el procés per aconseguir uns costos moderats, complint amb tota la normativa tècnica general i específica, mediambiental, així com amb les prestacions i assajos requerits.
 • En les nostres instal·lacions podem ocupar-nos de tot el procés final complet: pintat, tractament superficial, premontaje, muntatge, etiquetaje, codi de barres, embalatge, etc., estalviant així al client transportis, deterioracions, temps i diners.
 • Gràcies als nostres processos automatitzats, torns de treball les 24 hores i procediments de planificació, podem comprometre’ns en molt curts terminis de lliurament.

Equip humà

pinter pintados y derivados equipo
 • PINTER compta amb un equip professional de 120 treballadors altament formats i motivats.
 • Les reunions de coordinació qualitat-I+D+iproducció-comercial són constants i resolutives.
 • La nostra empresa està profundament sensibilitzada en la contínua formació del personal impartint cursos especialitzats en la pintura i la seva aplicació, adaptant-nos a les últimes tecnologies del mercat.
 • Es realitzen múltiples activitats per elevar la motivació i el bon ambient entre els treballadors: estructura jeràrquica plana, adreça sempre accessible, premis de viatges per a qualitat-ordre i neteja, premis a puntualitat i absentisme zero, sessions i xerrades de sensibilització, pla d’acolliment nous treballadors, jornades culturals i tècniques de formació, celebracions Sant Jordi i Sant Joan, sopar de Nadal, esdeveniments esportius, furgoneta a disposició treballadors per a qüestions personals, fons de 6.000 € per a bestretes en cas d’urgència, comunicació interna per plafons lluminosos, bústia de suggeriments, integració treballadors immigrants (12 nacionalitats diferents, cistella especial Nadal per a treballadors musulmans amb productes permesos per la seva religió, etc.)

I+D+I

pinter pintados y derivados i + d
 • PINTER inverteix en R+D+i més d’un 15% dels beneficis.
 • Són constants les seves inversions en innovació de maquinària, modernització d’instal·lacions i reingeniería de processos per a la millora contínua dels mateixos.
 • En el període 2.009-2.010 les inversions en R+D+i van ser de 250.000 €, en 2.011-2.012 superaran els 200.00 €.
 • PINTER col·labora amb els seus clients en tots els seus projectes especials de R+D invertint en maquinària moderna i tecnologia que faci més rendible el procés, més eficient i fiable.

Acreditacions i premis

pinter pintados y derivados certificaciones
 • PINTER disposa de la certificació de qualitat ISO 9001:2008 i està en procés de certificació de la norma de qualitat d’automoció QS 9000 i de la Normativa Mediambiental ISO 14001. PINTER ha rebut múltiples guardons, entre els quals destaquen els següents:
 • Medalla i Placa President Macià 2.007, com a premi a la seva trajectòria empresarial, portant la seva activitat més enllà de l’habitual i creant una manera de viure i de servir a la societat
 • Premi a la Millor Contribució de l’Empresa a la Societat, 2005 (8a. edició dels premis pimes concedits per la patronal PIMEC), en reconeixement de la seva política de RSE i de la seva aportació solidària a diferents entitats i campanyes
 • Premi PIMEC de Medi ambient de la Generalitat de Catalunya (2002)
 • Premio Valors d’empresa 2005, per la seva contribució social
 • Premi Vallès 1996 a la millor empresa, atorgat per la cambra de comerç de Sabadell.

Mercat i clients

La gran varietat de tractaments que PINTATS I DERIVATS, S.L. aplica a tot tipus de superfícies (metalls, fustes, plàstics,…) fa que l’empresa dirigeixi la seva oferta pràcticament a tots els sectors industrials, com són automoció, construcció, decoració-llar, hostaleria, hospitalari, jardineria, xarxa vial, línia blanca i línia marró. Alguns dels seus treballs més representatius es troben en les butaques del Gran Teatre del Liceu, el Auditórium (tots dos a Barcelona), l’Auditori Alfredo Krauss de Gran Canària, l’Auditori de Sant Sebastià Palacio Kursal (actual seu del Festival de Cinema de Sant Sebastià), Mercedes Benz, Seat, Volkswagen, Nissan, Braun, Tren d’alta velocitat AVE, Telefónica i Aeroports (Aena), sense oblidar la petita i mitja empresa d’altres sectors que potencia la cartera de client satisfactori.

Catàlegs