Pinter
25-40

Aquest any celebrem entre amics dos aniversaris: el de la fundació de la nostra indústria en l’any 1978, Derivats de la Pintura S.A.y els 25 anys de l’actual Pintats i derivats S.L. la nostra estimada PINTER.

D’aquí aquest curiós 25-40 aniversari que hem celebrat entre amics: clients, proveïdors i treballadors.

Un aniversari carregat de valors:

Senzillesa, humanitat, respecte, il·lusió, compartir, participar, alegria.

Totes les persones que treballem en PINTER estem orgullosos dels nostres Clients, Proveïdors i amics i tenim clar que “sense el vostre SUPORT NO SERIA POSSIBLE”

IL·LUSIÓ COMPARTIDA

PINTER NEIX 1978, al 1993, reneix com Pintats i derivats S.L. aquest any fem 25 anys, hem superat CRISI ECONÒMIQUES, (mantenint sempre els llocs de treball) personals i moments difícils, però sempre hem tingut IL·LUSIÓ COMPARTIDA, amb tots els que hem fet EQUIP, però de veritat i conscients sempre que la comunicació, la coordinació, i lluitar pel bé de l’empresa ens ha donat present i futur. Això ens motiva per una feina ben feta, i un agraïment a tots aquells que van passar per PINTER, que es van anar per millorar les seves vides, als que van marxar i han tornat a estar amb nosaltres de nou, a tots els clients que confien en eL NOSTRE TREBALL DE PRETRACTAMENT i RECOBRIMENT DE PECES pER a TOTS eLS SECTORS AMB PINTURA EN POLS i LIQUIDA, als proveïdors, a les entitats financeres, a la policia que vigila els polígons, organismes oficials i aquells que ens han assessorat per a implantar el codi Ètic, el respecte pel medi ambient, per l’RSE, per les entitats que han acceptat les nostres simples ajudes per al bé de la humanitat i societat. PER AIXÒ SOM UNA EMPRESA ALEGRE, DINÀMICA, DE VALORS, que avui celebrem 40-25 Aniversari amb gratitud i seguretat de futur ple d’esperança. SOM FELIÇOS I DESITGEM QUE TOTS ELS QUE ENS CONEIXEN EL SIGUEU, i també per a aquells que ens coneguin properament.

Carlos Rodríguez, PINTER