acabados en pintura industrial

Els millors acabats en pintura industrial amb Pinter

Si busques varietat d’acabats en pintura industrial a Pinter Pintados y Derivados trobaràs una de la major oferta en pintura en pols i líquida a l’aigua del Barcelonès.

Varietat en pintura en pols

En totes les variants de pintura en pols t’oferim acabats de qualitat i adaptats a les teves necessitats. En Pinter comptem amb els recobriments i pintures d’última generació, a més d’eines i maquinària adaptada als últims avenços tecnològics:

Pintura orgànica Epoxi: Utilitzada per a la indústria de l’automoció, superfícies metàl·liques per a interior, vidre, aixetes, accessoris domèstics …

Pintura orgànica Polièster: Acabats en pintura industrial en pols per a automoció, superfícies metàl·liques tant per a interior com per a exterior, comptadors de gas / aigua / electricitat, motocicletes, xassís, bicicletes, utillatges per a jardineria, escalfadors …

Pintura orgànic epoxi-polièster: Automòbil, interior, mobiliari general, línia blanca, frigorífics, rentadores, il·luminació, plafons, llums, armaris elèctrics, extintors

Pintura orgànic poliuretà: Estructures externes, il·luminació exterior, automòbil exteriors, línia blanca, rentadores, escalfadors, utillatge jardineria, bicicletes, motocicletes, aixetes

Els resultats dels acabats en pintura industrial dependrà de tot el procés de pintat

Són molts els factors que influeixen en els acabats en pintura industrial: el resultat estètic així com la durabilitat. En primer lloc, és important escollir un bon proveïdor de pintura per poder treballar amb els millors materials homologats de mercat. La qualitat de la pintura dependrà directament del resultat final.

D’altra banda, el procés de pintat és un altre dels aspectes que cal cuidar si es vol obtenir acabats excel·lents. En Pinter disposem de maquinària d’última tecnologia, adaptada als últims avenços tecnològics i científics. A més, adaptem els nostres sistemes de pintat als processos més benvolents amb el medi ambient i als avenços de el sector del pintat industrial.

Però sens dubte, és la qualificació de la mà d’obra i la inversió en recursos humans el que des de Pinter creiem que marca la diferència. Dediquem gran part dels nostres beneficis a la formació de personal amb les últimes tècniques de pintat industrial. D’aquesta manera, contribuïm a la formació dels nostres treballadors i més aconseguim complir amb les expectatives dels nostres clients.

formacion de trabajadores

Sens dubte, per a nosaltres no només importa els acabats en pintura industrial sinó que a més el servei i el tracte proper amb el personal és imprescindible. Si necessites algun dels nostres serveis, posa’t en contacte amb nosaltres i t’assessorarem sobre el sistema de pintat que millor pugui adaptar-se a les teves necessitats.

Share this post