• Un recobriment ecològic i eficient
  Pintura en Pols
  Un recobriment ecològic i eficient
 • Solucions multi-material
  Pintura Líquida
  Solucions multi-material

Pintura en Pols

Qualitat i eficàcia
pintura-pols
Actualment aquest revestiment en pols ofereix un alt posicionat en el sector metall-mecànic, gràcies al fet que disminueix costos, s’aplica ràpid i produeix pocs residus, minimitzant l’impacte ambiental.

La pintura en pols és una de les alternatives més netes i eficients, la pintura en pols és un tipus de revestiment orgànic que s’usa per cobrir i protegir tot tipus de materials metàl·lics. Comparada amb les pintures líquides, és l’única que té components secs cent per cent lliures de dissolvents

 

Avantatges de la Pintura en Pols

 

Molts són els avantatges dels recobriments en pols enfront de la majoria de les pintures industrials i és per això que avui en dia s’ha convertit en un producte d’alta competitivitat i acceptació en el mercat.

 • Produeix revestiments amb una excel·lent resistència a la corrosió, calor, impacte, abrasió, intempèrie i als canvis extrems de temperatura
 • Poden aconseguir productes d’alt brillantor, semi-brillant, mat, efectes metàl·lics, perlats i fins i tot incolors.
 • Pot formular-se per aplicació en diversos gruixos, d’acord l’ús de la peça.
 • És amigable amb el medi ambient. Els recobriments en pols no requereixen solvents, de manera que pràcticament no tenen emissions volàtils. D’aquesta manera es redueixen els problemes de contaminació ambiental, costos de colvente i risc d’incendi.

Informa’t també sobre la pintura liquida

Pintura en pols per a grans peces

pintura en polvo para grandes piezas

 

· Nova nau de pintura en pols per a grans peces. PINTER ja està a un 30% de rendiment a la nova planta de pintura. Per a grans i pesades peces d’estructura metàl·lica al forn.

 

· El nostre equip de treball, altament qualificat, treballa amb la millor maquinària i els millors fabricants de pintura.

 

· Gràcies a la versatilitat de la pintura en pols, es pot obtenir una gran gamma de colors, pot ser modificada a partir d’afegits a la seva formulació per millorar les seves propietats (estabilitat, vida útil de la pintura, resistència a la corrosió, resistència química , etc.)

 

· La nostra línia de producció permet pintar objectes i materials industrials de grans dimensions i, al mateix temps, està preparada per donar una ràpida sortida a peces en sèrie.

 

Peces de 2,50m x 3m x 7m
fins 2.000kg

 

· Sempre amb acabats execel·lents, un acabat dur més resistent que la pintura convencional.